Ieškoti

Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

1pc White Roll Bar Mount LED Priešrūkiniai Šviesos Roko Šviesos W/Jungiklis Polaris RZR UTV 4WD Traktorius UTE Van Kemperis

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €91.15
  • €211.98
  • Kategorijos: Motociklo & ATV
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Prekės kodas: b1592

Aprašymas

Informacija:

* visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Šie LED žibintai, yra IP 68 atsparus vandeniui ir gali būti sumontuoti beveik bet kur.Visi, kad reikia 12 voltų elektros.Jie 180 laipsnių regos apšviesti jūsų kabina, variklio skyrius, ratų arkos, ar bet kur kitur, kur jums reikia ryškus ir sklandus šviesos.

*PUIKUS RYŠKUMAS & PLAČIOS APRĖPTIES --Pastatytas su 6pcs aukščiausios klasės LED Lustai ir aiškiai aukštas šviesos pralaidumo objektyvo, tai universalus LED priešrūkiniai šviesos skleidžia maždaug 6000 k šviesus ir minkšta balta šviesa su didžiausia galia apšvietimas. 180℃ potvynių baltos šviesos spindulį, padeda ji apima labai daug vietos ir padidinti matomumą.

*PATVARUS NAUDOTI ir ENERGIJOS KIT -- LED interjero šviesos turi didelį ryškumą, tačiau vartojimą ir taupyti energiją.Pastatytas su stipriais ir neperleidžiama Objektyvas, nerūdijantis 6063 aliuminio korpusas, pažangi technologija LED lustai, IP68 vandeniui vardinis, greitas šilumos pašalinimo funkcija, tai LĖMĖ Lemtis Šviesos yra atsparus vandeniui ir gerai, apsaugotas nuo vandens, dulkių, purvo ir kitomis ekstremaliomis sąlygomis.

*LENGVA ĮDIEGTI ir PATOGIAI NAUDOTIS 2 variantų montavimas, naudingumo LED šviesos juosta gali būti sumontuoti beveik bet kur.Galite naudoti Montavimo Padas jį įdiegti į bet kokią vietą.ar naudojimas reguliuojamas Dirželis pritvirtinti bet juosta per 4 colių skersmens.Tada kontroliuoti jį su ON/OFF mygtukas.Tiesiog reikia pakelti pirštą stumti mygtuką, leiskite jai šviesti.

*PLATUS -- LED šviesos kupolas tinka Sunkvežimių, VISUREIGIŲ, dėl Paėmimo, UTV, už RZR, už Polaris, už Can-Am, už Polaris, už Kawasaki, 4x4, ATV, Automobilis, ar kitos transporto priemonės.Ji gali būti įdiegta į jūsų kabina, sunkvežimių lova, variklio skyrius, ratų arkos, ar bet kur kitur, kur jums reikia ryškus ir sklandus šviesos.

Specifikacija:

*Prekės Modelis: universalus led šviesos rinkinys

*Matmenys: 4.2*1.9 colių

*Vel cro Ilgis:15.7 colių

*Spalva: Juoda

*Spalvos Temperatūra:6000K Balta

*Medžiaga: PVC būsto, Aišku, objektyvas, Nailonas dirželio tvirtinimo

*Šviesos Raštas: 180° Potvynių

*Spalvos Temperatūra: 6000K

*Darbinė Temperatūra: nuo -40 iki +60 celsijaus

*Vandeniui atspari: IP 68

*Tarnavimo Laikas:50,000+H

Tinkamas modelis:Traktoriaus、UTE、Camper Van、kelių ritinio、buldozeris,4WD 4X4、Kasybos、Jūrų、Automobilių、ekskavatorių,Pikapas、Sedanas、UTB、Kabina、ATV、VISUREIGIS、Jeep、Sunkvežimių、Valtis、Autobusų

Galia: 3.3 M

Pakuotės Turinys:

1*LED Šviesos Kupolas

Pastabos:

1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.


  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Pridėti peržiūros

Atsiliepimai (0)

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų įvertinimas