Ieškoti

Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Oro Kondicionierius, Ventiliacijos Plėtinius Automobilių Brangakmenis Aušintuvas Oro Kondicionierius Žarna Vyras Kamuolys Automobilio Galinės Sėdynės Universali Žarna Ventiliacijos

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €82.94
  • €165.89
  • Kategorijos: Automobilių Ir Motociklų Remontas
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Prekės kodas: b350882

Aprašymas

Aprašymas:

1. Labai Praktiška: aušintuvas gali suteikti jums su vėsaus oro, vasarą ar šiltas oras žiemą, kad jūsų automobilio sėdynės patogiau.

2. Plačiai naudojamas: Šio automobilio oro angos extender oro kanalų gali tilpti oro ventiliacijos bet kokią transporto priemonę, ar ji yra automobilis, VISUREIGIS arba sunkvežimis.

3. Lengva naudoti: automobilių oro angos extender " gali būti įdiegtas tik į tris paprastus žingsnius, jokių įrankių ar profesinę kvalifikaciją.

4. Reguliuojamas Ilgis: aušintuvas ventiliacijos žarna gali būti laisvai reguliuoti ilgį pagal jūsų poreikius, išplečiant 12.6 cm 33.7 colių, jums patogiu siųsti šilto ir šalto oro į bet kurią vietą.

5. Bus populiarios: Tai Perlas aušintuvas bus labai populiarus vasarą, jis gali atnešti vėsa, kad daugelis žmonių.Prašome išbandyti tai pirmą kartą.

Medžiaga: ABS

Dydis: 32cm/12.6 cm

Ištemptas 85cm/33.46 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas: 1* Automobilinis Oro Kondicionierius, Ventiliacijos Žarna

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Visiems sezonams Automobilio Sėdynės Komforto: nesvarbu, kokie orai yra, tai perlas aušintuvo vyras kamuolys padarys jūsų automobilio sėdynės patogiau.Jis keičia oro srautas jūsų sėdynės rungtynių sezono metu, suteikiant jums kietas, ar šilto oro, kiek jums reikia.Šis prietaisas yra praktiškas ir jaukus jūsų automobilį.

2.Plačiai vartoti: taip, įvairias programas, šių Automobilių Oro Kondicionavimo Angos Plėtiniai tinka automobilių, sunkvežimių, Visureigių, backseats, ir daugiau, patenkinti savo skirtingus poreikius kasdieniam naudojimui.

3.Lengvas Montavimas, galite pritvirtinti šis perlas aušintuvo vyras kamuolį, tvirtai ir be vargo 3 paprastus veiksmus, be jokių įrankių ar profesinę kvalifikaciją.Tiesiog sekite paprastas instrukcijas ir mėgautis aušinimo pojūtis.

4.Nuraminti ir Paguosti Kamuolius Aprašymas: Su šia brangakmenis aušintuvo vyras kamuolys, galite nuraminti savo kamuoliukus su šilto arba šalto oro, pagal jūsų nuotaiką, ir pritaikyti jį bet kurioje vietoje norite, su savo lanksčios ilgio, driekiasi iš 12.6 cm 33.7 cm, siūlanti tau geriausias komfortą ir pasitenkinimą.

5.Populiarus vairuotojams: Mūsų brangakmenis aušintuvo vyras kamuolys yra būtina turėti aksesuaras vairavimo vasarą.Ji saugo jūsų brangenybės kietas ir patogus, užkirsti kelią prakaitavimas ir trinties.Ji yra paprasta naudoti ir diskretiška, suteikia gaivų jausmą visą dieną.


  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas : Audinys Sustiprinta Žarna Su Termoplastinio Izoliacija
  • Išorinis Skersmuo : radiator
  • Storis : Radiatorius
  • Vidinis Skersmuo : Radiatorius

Atsiliepimai

Pridėti peržiūros

Atsiliepimai (0)

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų įvertinimas